The Fans

Wednesday, March 16, 2011

Key-chain comel.

Siapa tahu apa benda yang comel kat atas ni? Ye, pandai. Ini lah key-chain yang selalu orang letak dekat handphone tu. Or orang panggil hp charm kot? Ntah apa- apa lah yang orang panggil. Benda ni free gift kot. Sebab ada tulis F&N Fruit Tree dekat badan dia. Benda ni kecil je, comel sangat. Pak cik i bagi masa pergi wedding dia haritu. Ada macam- macam perisa lagi ni ha! Benda ni berupa botol air buah- buahan tapi dalam saiz mini. Or orang panggil miniature? Haha. Whatever. I memang selalu tak tahu apa orang panggil. Suka hati i je nak panggil apa- apa.

Yang ini i punya. I berjaya merampas sebanyak 3 ketul. Mango, Orange, and Grape :) Malu lah nak ambil banyak- banyak berebut dengan cousins kecik yang lain "+_+

No comments: