The Fans

Friday, March 18, 2011

Kepantangan #1 Do's & Dont's

Ke-pantang-an i yg paling pantang ialah bila orang pakai barang i. I don't mind if u nak pakai barang-barang/baju/accessories atau apa benda pon milik i. Serious tak kesah. Tapi i do mind bila dah pakai, tak letak tempat asal, letak merata- rata sepah- sepah. Bila i nak guna mula la tak jumpa cari, tak tahu kat mana. Paling stress i kalau macam tu.

Sebab i bukan jenis sepah- sepah. Nanti i jadi serabut. Tolong lah, lepas pakai letak semula kat tempat dia. Cuba kalau u punya barang, orang pakai and letak merata. Mesti bengang kan? So nanti lepas pakai tolong letak semula tempat dia ye.

Thank You in advance :)

No comments: