The Fans

Thursday, March 24, 2011

In a week time

Pagi tadi abang dari P*r*d** call and cakap loan dah lulus. Alhamdulillah. Insyaallah in a week times, i akan dapat jumpa my baby. Serius tiba- tiba teruja tak sabar dan ni. Harap nya time i balik untuk Majlis Sambut Menantu Pok U nanti, i dah boleh jumpa dengan my baby. Now dalam mood tengah berangan bila baby lahir nanti macam mana nak 'main' dengan dia. Mesti tergagap- gagap, lambat je & tak berapa nak mesra lagi +_+ Practice make perfect kan?

No comments: