The Fans

Thursday, March 24, 2011

Office wear

Esok (Jumaat) i ada meeting dengan SD* dekat Menara RK*, KL. Then Isnin pula ada B*MB* Course dekat PW*C. Nampak macam sangat wanita bekerjaya kan? Hehe. I loike. Tapi masalah nya i macam tak ada proper office wear lah untuk attend booth meeting & the course. Well, my office not require us to pakai the proper office wear to office. Macam u boleh je nak pakai jeans, t-shirt ke apa ke. So i memang tak banyak lah office wear. Ada 2 je kot. Tapi since now dah gem*k, i couldn't fit size M anymore :( Nak pergi shopping office wear lah weekend ni. Siapa nak ikut? Mr. bf nak teman x? :P

No comments: