The Fans

Thursday, March 31, 2011

Seminar Kebakaran & Keselamatan WPKL

Assalamualaikum and hello awesome people! :) Today i nak story mory pasal i pergi Seminar dekat PWTC tu. Yang i siap buat rehearsal lagi dengan boss the day before "-_-

Kesimpulan yang i nak buat, the seminar was ok and beneficial even during the seminar i adalah mengantuk sangat- sangat :P And not to forget, the food was nice and good. Tapi sebab dengan boss, harus lah i tak ambil gambar makanan semua kan sebab nanti boss mesti cakap i psycho semua benda nak ambil gambar +_+

Here was where the event took place.
Dewan Merdeka, PWTC.
Cantik kan dia punya susunan. And atas table setiap seat ada disediakan ni. Konon- konon membantu lah during the seminar.

Air, gula- gula mint, papers & pencil.
Depan boss haruslah tunjuk rajin pura- pura salin notes :P
The papers (before) & the notes (after)
And part yang paling best i rasa (aside from the awesome food), were the goodies bag. There are a lot in the bag, you know.

The bag itself is kinda cute.
The tag for PESERTA.
Pen yang boleh dijadikan pointer & siap dengan lampu and 3 spares batteries!
4GB SONY Pendrive.
Pen holder with digital clock in front.
Buku Panduan Kebakaran.
And jugak ada Sijil Penyertaan dengan few points untuk keahlian kelab :)


Ada siapa- siapa lagi yang pergi tak haritu?

2 comments:

dR Hannah said...

wow coolness nye sume orang ke dapat pendrive 4gb tu. hebaaak. kayak2 orang mesia ni

A Z R E E N said...

i know, very the coolness :) kagum gila kot the moment i bukak bag tu and ada pendrive kat dalam.