The Fans

Tuesday, March 15, 2011

He is having his LI Presentation

Since semalam, En. Bf pergi ke BP untuk buat presentation Industrial Training. Maybe dia akan ada kat sana sampai Khamis/Jumaat. Amboi, hebat kan dia berjalan? Presentation hari Rabu. Tapi Isnin lagi dah sampai sana. Lepas presentation tu tak nak terus balik pulak kan? Aish! *Apa yang dibuat nya kat sana :P*

So sebagai bf yang penyayang, mestilah belikan gf dia souvenir kan? Dengan tak malu nya i pesan supaya dia belikan i Blueberry Cheese Tart Noy's yang sedap lemak berkrim. So now tak sabar tunggu si dia balik from BP!

All the best for your presentation. Balik cepat- cepat tau. Have a safe journey sayang.

X.O.X.O

No comments: