The Fans

Friday, December 17, 2010

Holiday with You.

Wednesday (8th Dec 2010)
Arrived BP safely at 10.45pm. He picked me at the bus terminal and we went to watched Rapunzel. Awesomeness!! Sampai je sanggup terus pergi tengok Rapunzel padahal perut dah lapar gila balik keje terus naik bus. After tengok wayang baru pergi makan and tumpang bilik si BFF Ruby.

Thursday (9th Dec 2010)
Pagi- pagi si dia kejutkan i teman dia breakfast dekat 25 Jam. Padahal dia tunggu kwn dia nak pergi JB hantar thesis untuk mintak approval from SV. Bila dah tak jadi pergi, i lepak je ngn kesayangan i tu kat situ sambil makan- makan je.

Then i pergi saloon buat rambut. Tapi tak sempat siap, dia dah suruh i cepat- cepat bergegas nak pergi Senggarang makan kerang goreng idaman kalbu. Pergi sana dengan Mad & Ruby. Makan mcm banyak gila kerang goreng, nasi goreng, sate ayam & daging, dan otak-otak. Lepas tu tengok wayang lagi Narnia siap tertido sebab penat. Lalala~~

Friday (10th Dec 2010)
Sambung buat rambut semalam lepas breakfast first time dekat Pt. Bengkok. Mampu je i. Orang dekat saloon tu cakap i pecah record sebab buat rebonding sampai 2 hari. Lama jugak lepak kat saloon tu sebab ramai gila orang. Lepas i siap, i paksa si dia pula potong rambut. So sempat jugak la dia teman i kejap kat saloon tu. Thanks B teman i!!

Betul- betul siap buat rambut dia, kami pergi BP lagi dengan Eip & Dayah. Pergi karok 20 lagu (Perghh!!) and tengok wayang Hantu Kak Limah Balik Rumah. Ok, tiga hari berturut- turut pergi tengok wayang. Semua cerita i tengok pon best :) Balik tu singgah makan KFC.

Saturday (11th Dec 2010)
I ajak dia teman i jumpa family angkat i dekat Pt. Semarang. Lama kot tak jumpa mak & abah. Dah la mak sakit. Lepas pergi beli buah limau, lepak rumah mak lama jugak borak- borak and makan-makan (Hehe) balik pergi singgah beli Bluberry Cheese Tart yang sedap gila dekat Noy's sebab terliur tengok dekat blog Puan Bunga.


Sumpah sedap tak tipu!!

Malam tu parents dia datang nak ambil barang- barang. I tak ikut sebab i takuttttt nak jumpa mak dia. Boleh tak macam tu? Nanti ok sayang? Tak sedia lah. Tapi before parents dia sampai sempat lepak makan kat maple. Best kan lepak ptg tu B? Kan? Kan? Kan? Hehe.

Sunday (12th Dec 2010)
Dah kena balik Shah Alam semula. Sedih gila dah lepak lama sangat sama- sama then kena perpisah. Ececeh gedik je. Dia hantar i ke bus terminal and bye bye sedih sedih dan balik.

Having soo much fun with you dear. Thank you sayang, ILY and will always do. Insyaallah.

No comments: