The Fans

Wednesday, December 29, 2010

Off friends' wedding & engagement

Haritu i ada cakap nak pergi Syazwan's wedding (a friend from YTD) on the 25th Dec 2010 kan? The wedding was held in Bangi. Tapi i bukan pergi rumah Syazwan, instead i pergi rumah Aiza, the wife :P Sebab rumah Syazwan ni jauh sangat la dekat Kuantan. So mana- mana pon ok je kan actually? Yang penting kita pergi lah kan? So here are few pictures from the wedding, tapi tak berapa clear and tak cantik sangat since ambil gambar guna BB je.

Time ni baru je sampai, orang memang tengah ambil- ambil gambar dengan pengatin atas pelamin terus join sekali.
Pintu gerbang & interior design semua superb!! Group picture dengan YTD-ians yang hadir semua.
Photo gallery, gambar time nikah.
And a few (sebenarnya 2 keping je) pictures from my housemate, Kak Fiza's Engagement day dekat Klang. Banyak sangat sampai i jadi malas nak pilih. Boleh camtu? Hehe.

Inilah si pen-tunang nya, Kak Fiza
My favorite picture. Sebab nampak i macam patung je :P

No comments: