The Fans

Thursday, December 16, 2010

Bertabah-lah Azreen!

Lama betul server dekat office ni down. Dari hari Jumaat lepas, time i cuti tu. Sampai ke harini. Ye, harini. Boleh bankrupt office i macam ni tau. Geram betul i.

Mood nak update cerita pasal bercuti di BP sangat membuak- buak. Tapi bila datang office and server down, terus tension. Balik rumah harus la i rasa malas pula nak buat karangan :P Haha.

I sedeh sebab still tak berjaya nak mencapai cita- cita membeli hp lagi. Kewangan, sila kukuh. Sabar sabar sabar.

p/s: Minggu ni i puasa from Isnin- harini (Khamis). And masa puasa ni la banyak sangattttttttt cubaa & dugaan. Bertabah-lah!

No comments: