The Fans

Tuesday, December 21, 2010

Otak saya dah penat bekerja.

Harini rasa sangat penat fikiran sebab i dapat 3 tender which sebenarnya tender yang sama, cuma dapat dari client yang lain. So possibility untuk dapat tender ni besar lah kot, sebab 3-3 client pon suruh i quote untuk project yang sama.

Tapi i la yang pening nak kena go through satu satu and differentiate yang mana yang lain yang mana yang sama. Aish. Penat lah. Kerja tak siap lagi ni, tapi boleh tak if i nak balik je?

Penattttttt..

p/s: Ada 1 vacancy kat office i, post Technical Assistant. Ada siapa- siapa berminat tak? Kerjanya nanti kena jadi ala-ala assistant i lah. Kalau siapa berminat, boleh e-mail i or drop comment kat sini. TQ.

No comments: