The Fans

Thursday, December 30, 2010

Yaaayyy!! Esok public holiday. Tahniah Team Malaysia.

Ok, gambar curi dari blog si BF. Thehe.
Tahniah kepada team bola sepak Malaysia, kerana telah berjaya mengalahkan Indonesia dengan aggregate 4-2 dalam Piala AFF Suzuki. Bangga tak terkira lah i. I ni bukan nya selalu nak tengok bola pon, tapi tak tahu kenapa tiba- tiba semangat tengok final pt. 1 & 2 ni bila tahu Malaysia masuk final. Even tengok kat rumah je, tapi menjerit- jerit semangat gila dalam rumah dengan housemate semua. Comel je. Hehe.

Terima kasih kepada hero- hero kita, terumatanya si penjaga gol Khairul Fahmi dan penjaring terbanyak kita, Mohd Safee kerana menjadi penyumbang terbesar kejayaan team kita. Oh, ye. Terima kasih kerana memberikan kami semua public holiday. Love you all. XOXO. Eh, tapi i love you most lah darling, jangan risau ye En. Ammar.

p/s: Oh, mari kita serbu blog Elia, gf si penjaga gol Khairul Fahmi yang tiba- tiba menjadi fenomena Malaysia.

pp/s: I cuti juga harini. MC sebab demam sakit kepala flu. Hehe.

No comments: