The Fans

Wednesday, December 8, 2010

Laju

Oh, i tak sabar nak tunggu malam ni, sebab harini i akan pergi ke BP. Yaay!! Wah, macam first time je sejak bermastautin di BP dari dulu- dulu rasa ceria gembira je nak pergi BP. Haha. Motif? Nak pergi jumpa BF & BFF.

Plan with friends yang i ada mention earlier cancel last minute. Alang- alang i dah ambil cuti, teruskan lah dengan plan baru, ye tak??

Even baru 3 minggu tak jumpa dah rasa rindu kan??? Gedik lah i. Lalala~~ Betul ke 3 minggu eh? Rasa macam less than 3 weeks je :P

Cepat lah jam. Gerak laju- laju- laju- laju sikit banyak.

No comments: