The Fans

Wednesday, October 17, 2012

Business @ Cerita Superstar

Perasan tak dekat atas tu ada tab baru? Business @Cerita Superstar! Finally. So, i akan update kan segala business yang i buat kat situ. Macam lah banyak kan. So far cuma ada 2 je. Tempahan veil & Polaroid Camera rental. So, boleh click dekat situ.

Untuk yang lain, i akan update kemudian. Busy sangat recently, tak sempat nak ambil gambar & all. So, untuk apa2 pertanyaan, macam biasa just emailkan ke azreenshafie@gmail.com.

No comments: