The Fans

Thursday, December 6, 2012

3 Days MC

Nampak tak ubat2 yang i kena consume sepanjang i demam? Agak2 i tipu ke? Adoi la, i ni dah macam separuh mati dah baring sorang2 dalam bilik selimut sampai 3 lapis tapi adaaaaa je orang yang tak puas hati. Pergi jaja cerita bukan2 macam lah i ni saje2 nak MC lama2. Adoi lah. Tak faham betul lah manusia ni. Orang sakit dapat cuti bukan nye boleh berhuhahuha dekat rumah. Baring je dalam selimut kot. Nak makan tak selera, nak bangun tak larat. Tak faham lah. Orang demam dapat MC 3 hari pon nak dijadikan isu ke? Manusia2.

Time orang buat baik, sikit pon tak nampak. Bila ada something wrong je, terus kena attack. Salah ke kalau cuti sakit kalau dah memang sakit? Aish!! Siap nak check record bagai. Cuba tengok geng sekufu awak tu, kenapa tak bising kecoh2? Susah betul lah bila manusia berhati busuk ni.

No comments: