The Fans

Tuesday, December 18, 2012

Puas hatiku!

Boss i gila! Mentang2 i dah nak resign, dia jadi stress. Padan muka dia. Tak pasal2 nak marah orang suruh buat itu ini. Baru ko tahu kan. Padan muka. Tu lah, dulu bukan main buli i lagi kan. Now i dah nak berenti, jangan harap i nak dengar apa dia cakap lagi. Tiap2 hari membebel stress agak nya orang tu tu. Padan muka :)

Siap marah i lagi, cakap i shouldn't resign at this time. Hello, sukati i lah nak resign bila2 pon. I ada hak ok. Now u kena lah belajar semua benda buat sendiri. Tak payah nak arah2 orang sikit2 suruh buat itu ini. Since i pon still ada baki cuti few days lagi, so i boleh la ambil cuti kan sementara tu. Yaaaaayyyyy!!!

Wish me luck!

3 comments:

Diyana said...

same goes to my team lead hear..
4 org skali nk kuar projek.. 2 resign, 2 tukar project
m'gila dia.... kui3

A Z R E E N said...

Padan muka kan. Tak larat dah nak layan orang2 mcm tu.

cik mah said...

xsabar juga nk berhenti...hehehexsbar nk wat bos kelam kabut..hahhaha