The Fans

Thursday, May 21, 2009

Girlfriends

Adoi. Bosan gila. Kerja pon bosan. Rasa mcm xad life langsung. Apakah. Jadi ak terfikir. Nanti bila ak dah abes belajar and start kerja, akan rasa mcm ni ke? Mcm tak ada life langsung. Tak fun la. Seriously, masa belajar la time yg plg best sekali. Lepak ngn kwn2. Aish.

Bosan la. Langsung tak ada org nak faham perasaan ak time ni.I feel so lame. If ak jatuh pon, seriously tak ad org yg nak/akan angkat ak time ni. I really need my girlfriends. Time, please fly fast. Super fast please. Ayat ni lg. Tapi this time utk org lain.

Oh. Ak ada beli purse on line. Tak sabar nak terima parcel tu. Nanti dah dpt, i'll post the picture and url blogshop tu sekali. Sbb malas nak cari sekarang.

Till then.

xoxo,
-Azreen-

No comments: