The Fans

Saturday, May 2, 2009

Thinking of You

May = Mother's Day.

Pagi tadi i tengok tv. And like banyak gila iklan pasal Hari Ibu ni. And that's make me miss my mama more. I really miss her :(( Tak sabar nak balik rmh. Rindu masakan mama. Rindu dgr mama bebel pagi2 nak suruh bangun. Ayam tu pon dah letih berkokok, kakak tak nak bangun2 lagi. Haha. Funny kan my mama? Comel je. Mama selalu suka bebel tapi apa yg mama bebel tu selalu je buat i ngn adik i gelak sbb we find it kelakar. Tengah tido pon boleh terus tergelak and bangun sbb mama kejut kami smbil buat lawak. Adoi. Sabar je la. I just can't imagine my life without her. I don't even want to try to imagine it thou.
With that, i announced/ declared here that i miss my mama very so damn much.

-Azreen-

No comments: