The Fans

Tuesday, November 23, 2010

Pasti kah?

I tak tahu lah nak cakap apa. I sendiri pon tak tahu apa yang i fikirkan. I cuma nak kepastian. Salah ke? Everytime i asked, mesti jawab tak tahu, nanti lah, tengok la. Ye, selagi i sabar, i akan tetap sabar. Tapi salah ke kalau i nak kepastian? I tell you what, perempuan ni satu je. Kalau dia dah sayang/ suka dia memang sanggup buat apa saja. And dia akan tetap tunggu even kena maki ke, kutuk ke, apa ke. Yang penting dia dah sayang.

Tapi once dia dah putus asa, sorry to say.

2 comments:

Anonymous said...

da putus asa la ni??

A Z R E E N said...

siapa yg putus asa?