The Fans

Wednesday, November 24, 2010

ILY and will always do.

Banyak benda yang berlaku kan between us? I rasa kalau i masuk pertandingan CST Production tu, mesti dah menang dah our love story tu. Haha. Tapi i macam bz je, malas la pulak nak mengarang. Opss, bukan malas, cuma mcm tak berapa nak in mood kena feeling- feeling sambil mengarang ni. :P Next time maybe.

I cuma harap kita leh tabah and sama- sama kuat. I know u love me and so do i.

No comments: