The Fans

Wednesday, November 3, 2010

Ex gila.

Ini entry luahan perasaan. Mungkin terlebih emo.

Last night i dapat sms from her and maki- maki i cakap i kacau bf dia lah, he was not in love with me before, and we were never in love. Whatever la. I don't give a damn. *Tipu* Serabut gila. I memang malas nak layan perempuan yang overated macam tu. I rasa malu sangat sebab tak perlu kot nak buat macam tu. Ada la kot dia hantar dalam 15 sms pada i. Cakap itu ini. I malas nak layan malas nak balas. Lepas tu dia cakap nampak sangat i yang salah. wtf.

Sumpah malas nak layan. Tapi still rasa serabut and sedikit terganggu lah. Helo, bf awak yg kacau i ok. Cakap dengan i yang u tu ego and degil. Keras kepala. Dia sendiri yang cakap dengan i yang dia nak gf macam i. MACAM I. Azreen.

Tapi sorry lah. I dah ada my B sekarang. Jangan harap i nak get back to you. You yang tinggal i, remember? Konon she is better than i lah. Tak tahu lah kalau u kena tipu dengan dia kan. Padan muka u. Malas lah i nak masuk campur hal kamu berdua ni. Such a waste of my precious time.

I tak kesah lah apa yang berlaku antara kita dulu- dulu. Itu kisah lama. Now i dah buka a new chapter in my book of life. Oh, salah. Dah buka buku baru, buku lama tak tahu simpan kat mana.

Thanks B, spending your time listening to me. I sayang you and always will be.

1 comment:

Anonymous said...

ni ex u yang mana?