The Fans

Sunday, August 9, 2009

Road to Waterfalls.

Td we olls pegi Belumut. About one and half hour driving from here. Dah sampai penat- penat and lapar- lapar dari sini, nampak sign board TUTUP dekat entrance dia. Sakit hati gila. Dah la jauh. Geram wie. At least letak la sign board tutup tu awal- awal sket. Dekat bandar Kluang ke. Ni tidak. Dah la jauh nak masuk ke dalam tu. Tutup sbb renovation kot. Nasib baik semua dah mandi.

Then after makan bekalan yg di bawa, we olls pon bincang sket and decided nak patah balik and pergi ke Bekok akhirnya. About 3 hours perjalanan dari Belumut. Terpakasa patah balik ke Pt. Raja and lalu Pt. Yaani ke Bekok. Adoi. Mmg penal la jugak. Sampai sana dah pukul 4. Mandi pon sekejap je xpuas. Balik, singgah makan kat satu kedai ni. Tak sedap langsung. Dah la mahal. Ada juga org yg berniaga mcm tu eh. Tau nak ambil untung je. Tak kira dia berniaga tu berkat ke tak. Aish.

Sampai umh je terus tido. Penat gila ok. Org yg drive xtau la mcm mane. Confirm la lg penat. So sekarang, pukul 2 lebeh td terjaga baru nak bukak lens. Hehe. And sampai sekarang la i tersedar.

p/s: Belumut and Bekok adalah nama gunung. We olls nak g waterfalls .

-Azreen-

No comments: