The Fans

Friday, August 7, 2009

Guess 10 is not my lucky number

Damn it. Boleh plak failed both section kan. Mmg sakit hati la. Before ni i mmg yakin lulus kat jln tu. Dalam litar agak risau juga. Tp tadi, hampeh! Teruk gila ok. Oh. I'm so embarassing.

Ok, first it was raining. Gila heavy punya rain. Dlm 8.30 am camtu start hujan selebat- lebatnya. Mcm lain kali dah xnk hujan dah. Semua air dlm awan pon nak turun. Confirm cuak la kan. Dah la xbiasa drive, kena drive dlm hujan lebat plak.

Tp nasib baik about an hour later, hujan pon dah start slow. So bila my turn je, which is number 10 dh xhujan sngt. Everything was ok untill nak abes dah. Time tu, tinggal keluar simpang neraka tu and patah balik ke school and i lulus. Tp, boleh pulak i lupa nak angkat hand break. I ingatkan dah angkat. Rupa- rupa nya belum. Terus la mati enjine and GAGAL. Shit!

Next is dlm litar. Agak nervous tp still boleh cool sbb i dah siap2 buat nota. Naik bukit was ok. Parking was great. But time 3 pointer tu, i pulak terlanggar bahu jln time nak keluar tu. Adoi. Itu pon dah last jugak. Teruk nye i. GAGAL.

Damn. Damn. Damn.

-Azreen-