The Fans

Thursday, August 20, 2009

Encik Scandal.

Kan i dh pesan pd diri sendiri, jgn men ngn api. Bahaya. if nak men pon, use the low temperature ones. Tp i tetap degil.

So semlm seharian i xtido. Wow. Hebat. Insomnia semakin menjadi- jadi. I bangun dah lewat, biasa la. Dlm kul 11 am kot. Oh, i puasa smlm. Ptg pergi pasar mlm. Beli mknan utk buka pose. After tu, i ym ngn this one guy. Sampai ke subuh. Ok tipu. Mula- mula ym, pastu sms. I xada kredit and dia dgn suka hati share kedit dia dgn i. Thansk ye encik. And dia pon x tido layan i. Pas subuh i terus mandi and ikut mama pergi Dungun. Balik td dlm kul 1 pm i terus boom! Tido. Dlm pkl 2.30 pm td i baru bangun ni. Apa dah jd dgn jam biologi i? Relax je tak tido 24 jam. Risau la.

Ok. Sebenarnya i nak cerita. I tertarik dgn encik smlm. Dia teman i x boleh tido sampai dia pon x tido sama. How sweet. Bukan itu saja, bnyk lagi dia buat utk i. And i rasa dia charming. Sngt pandai ambil hati. Oh. I dah cair. Teruk la i. Kami sudah berscandal. Haha. Gila jahat. Menduakan bf. Sory ye syg. I bukan curang. You olls mesti fikir yg i ni keji kan? I sumpah tak pernah menduakan bf i sebelum ni. Tapi tu la. I pon pelik. Kenapa i mcm ni? Encik, u ada spell i ke?

-Azreen-

No comments: