The Fans

Monday, August 10, 2009

Unexpected Treat.

Last nite dia ajak i dinner. Sbb nak pujuk i, dah 2 hari i diabaikan. Tak dpt cukup kasih syg. Hehe. Saturday he went to Bekok with his friends. Tinggal i. Walaupun i pergi jugak with my gfs. Saja nak mengade. And Sunday tu dia pergi Bukit Kepong and Kluang sbb buat research pasal assignment apa ntah. Siap pergi interview org semua. Malas i nak tanya banyak.

Dia suruh i siap- siap sbb pkl 8.30pm dia nak dtg jemput i. We were planned to dinner dekat sini- sini je. Mcm biasa la. I dh siap, tunggu dia dtg, pastu tiba- tiba dia kol and suh tukar baju pakai cantik sket sbb nak pergi BP plak. I was like wth i malas nak tukar baju, baju semua basah baru basuh tak kering lagi. I pon tukar baju dgn pantas dan kelam kabut and dia dtg jemput i.

Then we olls pergi kat member- member dia suma and suma pon laki. Ramai gila ok. Kami semua adalah seramai 10 org and i was the only girl. Dah la cantik gila. I dah rasa tak selesa and ckp kat dia i tak nak ikut la. I takut. And dia ckp buat apa nak takut, dia kan ada. Chewah. Plus they olls tak mkn org. Ok, fine i pon ikut je la.

Kami pon pergi la BP. Actually one of his friend cari jeans. Seorang ok. Masuk butik Levi's mcm 10 org tapi yang beli seorg je. Mmg mcm apa je. Marah sy. Punya la ramai yg escort. Tp the best part adalah selepas itu, makan time. They olls plan nak mkn pizza hut. I suka. Dah la org belanja. Tp tak best sngt sbb lelaki mmg makan cepat. I dpt mkn sikit je :( Tp tak pela, org belanja xpayah keluar duit :)

See, kan i dah ckp. Sorang je yg beli.


Kesimpulannya i happy dgn unexpected treat itu walaupun mula- mula agak annoying juga :))

Thanks. It was great last nite. I saja xmo reveal muka dia. Kc tengok kaki je dulu.

xoxo,

-Azreen-

3 comments:

hani said...

i like!!!

hani said...

jht la ko nih...tunjuk la gmbr dye...
haish~

A Z R E E N said...

sabar ye hani.
pelan2 kayuh.
hehe.