The Fans

Monday, August 16, 2010

A very quick one :P

Internet connection dah seminggu lost kat rumah i. Aish. Bosan juga la. Sekarang i tengah menumpang kasih menggunakan streamyx Pok E. Nasib baik ada pakcik i yang seorang ni. :P

Biasa la, kalau dah lama tak menulis tu confirm la macam- macam yang miss kan? Tapi macam biasa i ni pemalas. Lalala. Oh ya, Pak Long dah sekat 2 minggu kot tinggal dengan family i. Dia terjatuh dalam bilik air haritu, kesian dia. I tak tahu nak explain dia sakit apa. Tapi i selalu cakap it's a stroke kecil *ada ke?* Sebab i selalu dengar mama mcm cakap pasal stroke, darah tinggi and kencing manis.

Apa lagi ya? Ntah la, malas nak fikir nak tulis apa. Nak keluar pergi banci pon hujan pula turun. Aish. Tido pon sodappp.

Puasa dah seminggu, selamat menyambut dan menjalankan ibadah puasa sempena Ramadhan Al- Mubarak semua!

2 comments:

enjelinajolipit said...

wooo.. banci bole pilih hari ek?? sonok sonok sonok

A Z R E E N said...

Aah, sukati je nak pergi banci hari apa :P Asalkan siap je semua.