The Fans

Thursday, March 29, 2012

Birthday Wishlist 2012

Hahah. Tajuk nak gempak je macam artis pulak kan. Tak ada lah banyak pon wishlist tu. Ada ke sesiapa yang sudi nak realisasikan impian ni? *Cough* Ok, meh nak bagi tau nak apa kali ni.


Kalau ada sudi nak hadiahkan, memang terharu sangat lah. Lagi- lagi mesin jahit tu. Walaupon langsung tak ada idea nak mesin jahit cmno, any mesin jahit will do lah :)

Eh lupa nak bagi tau. Birthday kte 2 April.

No comments: