The Fans

Friday, March 30, 2012

Wedding Progress: Tempah Baju Nikah & Resit Hilang

Ok, now tengah stress. Dah 2,3 hari cari tak jumpa2 jugak. Last week i kan pergi kursus kahwin dekat Temerloh kan dengan En. Tunang. Kebetulan, ada seorang kwn i dekat Group B2B tu ada suggest kan satu bridal ni dekat Temerloh untuk buat baju. So after kursus, hari Sabtu terus zass ke butik tu lah. And discuss semua pasal design and all, amik ukuran, bayar deposit semua.

Then akak tu bagi lah resit sekali dengan perca kain. Sekali bila dah sampai Shah Alam, i cari2 balik resit tu tidak lah i berjumpa :( Sedih gila tak tahu dekat mana. Apa lah i ni. Langsung tak dapat nak re-call dekat mana i letak. Adeh, stress nye. Grrrrr.

Ok, ni teaser
*tak macam teaser je sebab dah besar sangat* kain/ material untuk baju nikah.

2 comments:

dHanna-the-secret-agent said...

cikqoyeeeeennnn!!!

alololo comeynyee baju. tape moga2 resit ketemu, and kalau tak jumpa pon, harap kakak butik baik jee kan.

btw, aku ada hadiah berbentuk entry yang aku type dan teringat sangat dekat kawan2 yang nak kahwin ni kan. baca tau! sebab aku sayang kaau. muahmuah.

http://peozlullaby.blogspot.com.au/2012/04/tentang-mimpi-kahwin-sehariku-yang.html

A Z R E E N said...

dah jumpa dah akhirnya!! hehehe. suka sangat :):) ok, nanti i baca ye.