The Fans

Friday, June 15, 2012

Family Day vs Friends.

Weekend ni (Sabtu & Ahad) i ada Family Day dekat PD. So, pagi2 esok akan terus gerak ke sana lah. Tak tahu nak cakap perasaan nya macam manaa. Excited, happy, annoyed, stress, ntahpape, tak suka, semua perasaan bercampur nak ke family day. 

I tak harap banyak sangat, cuma i harap boleh enjoy, have fun & release tension je lah. Yang lain2, harap berjalan lancar je.

Sebab Family Day ni jugak, i missed beberapa event lain. Esok, geng dekat UTHM dulu ajak lepak2 kat KL. Sedih gila tak dapat ikut. Wedding B2b Waty, FY & Epa pon tak dapat datang. Double sedeh.

So, untuk kawan2 yang i tak dapat jumpa esok, i doakan event korang sume pon berjalan lancar and diberkati Allah swt hendak nya. All the best and i'allah kalau ada  jodoh & rezeki, kita jumpa jugak next time kan.

No comments: