The Fans

Saturday, June 23, 2012

Minta jasa baik semua :)

I ada join contest by Wan Mahazir. He's a professional Photographer.

So i dengan rendah dirinya nak mintak kawan2 semua untuk like gambar i ni. Mana tahu, ada rezeki nak kahwin ni kan. Jadi, cara2 nak like gambar tersebut adalah seperti berikut.

1) First u all kena like page Wan Mahazir dulu. Klik dekat sini.
2) Then baru boleh like gambar i tu. Klik dekat sini.

Oh ya, btw page tu mesti di like dulu. Kalau tak, undian (like) anda tidak akan dikira. Sob sob sob.

Thanks pada yang sudi like. Gambar yang i pertaruhkan untuk contest ni adalah:

Ok, ni gambar akhir tahun 2010. Gila looser pakai gambar lama kan. Hahaha. Time ni baru2 je nak bercinta. Gambar ni time convocation i. Sebab apa pakai gambar ni? Ni je gambar berdua yang i rasa macam ok sikit. Gambar lain macam tak cantik je. Hahah. 

Thanks again pada yang sudi like. Jasa anda semua amat dihargai. Sayang semua ketat2.

No comments: