The Fans

Thursday, June 28, 2012

Polaroid Camera for Rent *Survey*

Salam & Hai semua silent readers & B2B di luar sana.

As per entry before ni, i ada mention yang i dah ada polaroid camera kan. So i'm thinking of sewakan my ploaroid camera & film for B2B out there yang impikan photo booth/ photo guest book untuk wedding mereka. Atau pon untuk apa2 saja majlis. So, i nak buat survey dulu. Kalau ramai nak, i akan sewakan murah2. Tapi, now still dalam perancangan & sedang mencari supplier yang sesuai (actually macam dah ada jeeee). So, siapa yang berminat boleh tinggalkan comment untuk i tahu ramai kah lagi orang yang berminat. Thank you in advance.




Gambar adalah hasil google-an (Thanks) since i tak ada gambar camera i. Cuma yang dalam previous entry sahaja.

2 comments:

ciksusu said...

salam azreen ;)
berminat la dgn kamera tu ;)
if jadi sewakan jgn lupa war2kan okeh ;)

btw, folow n link kamu dear ;)

A Z R E E N said...

Thanks dear for your respond. nanti i akan update lagi ye. kalau boleh, drop email sekali nanti senang i nak contact :) Thanks dear.