The Fans

Tuesday, July 3, 2012

Cameron- Coming Soonnn!!

Weekend ni akan ke cameron dengan en. tunang & family dia. Hehe. Seriouly excited sebab tak pernah pergi. Kesian kan. So macam2 benda ada dalam kepala ni ha. And dah siap2 apply cuti hari Jumaat lagi, kelas kau. Lepas tu aim nak balik Shah Alam semula hari Ahad pagi2 sebab dah plan dengan housemate, Mell Stick nak pergi kenduri kawen Tya B2B dekat Semenyih. Harap2 lah plan kali ni jadi. Asyek2 gagal je untuk pergi kenduri kawen b2b lain. Sedih gila. Kadang2 dah free dah, tapi segan sebab nak pergi sorang2. Yela, tunang i jauh di Temerloh, i di Shah Alam. Siapa nak layan kan?

Paling surprise pon dia pernah datang Shah Alam pagi2 buta sebab ikut kan i yang mengada2 nak pergi kenduri kawen classmate kte orang dekat Sungkai, Perak. Terharu gila sobs sobs sobs walau pon lepas tu ada perbalahan kecil sikit sebab en. tunang sy kena rushing balik Temerloh nak kerja. Geram betul i dengan kerja dia.

And, ada macam plan nak buat pre- wedding kat sana, dah alang2 sampai cameron kan. Bukan lah pre- wedding beria pon, saje2 mengada2 amek gambar. Nanti just suruh abang ipar tunang i amek kan gambar pakai dslr dia je. Kita tengok lah nanti, jadi ke tidak ye?

Ok, itu je lah. Malas nak update kerja kawen dah. Haha. All the best untuk semua b2b di luar sana. Jangan stress2.

5 comments:

MYRAspberry said...

best2... last i pegi pun 3 4 years back.... tu pun tak ingat apa dah...
should plan one nnt dengan hubs.
enjoy ur hols!

A Z R E E N said...

Nanti kalau rajin, balik nanti i tulis review ye? Haha. Kalau rajin lah.

MYRAspberry said...

mana aci....!

memang kena rajin.. i tunggu.

A Z R E E N said...

Hehe. I'allah.

anaztasias nora aira said...

beshnya, mmg cantik kalo bergambar di sana. gud luck !!