The Fans

Tuesday, July 10, 2012

Contest: Like, Post & Win RM600*

Mari kita join contest by Kina! Siapa Kina ni? Beliau adalah sangat famous amos di kalangan B2B ye. Kira ex b2b lah. Now dah kahwin pon and bakal menimang anak sulung tak lama lagi. She was a b2b from Kuantan. Blog Journey of Bride-To-Be dia sangat lah inspiring. I mengenali blog Kina pon, time nak kahwin ni lah. Kina punya wedding banyak DIY sendiri. Tapi semua nya cantikkkkkkk walau pon harga murah. Harus lah kita mencontohi Kina yang rajin & creative ini. 


Macam2 lah yang Kina ni dah DIY untuk wedding dia. Tq tag lah, kad kahwin lah, centre piece untuk meja lah, apa lagi? Boleh ke blog Kina untuk tengok2. Sangat inspiring! I berazam nak DIY banyak2 jugak.  Hehe. 


So, now Kina ada buat contest. Macam tajuk entry ni lah, Contest: Like, Post & Win RM600*. Ada few category yang kte boleh join which are: 
Pemenang Kategori Pertama:
Satu penyertaan untuk entry yang paling best
Pemenang Kategori Kedua:
Satu penyertaan blog yang paling tinggi referral
Pemenang Kategori Ketiga:
Tiga penyertaan yang dipilih secara random

Hadiah2 yang menanti untuk dimenangi oleh i. Haha.

Kategori Pertama : 1 x Telekung Sulam Imported (worth RM100) + 14 complete pack 3D Crest Whitening Professional Effect (worth RM135) + Tony Moly Lip Tint (Worth RM18)

Kategori Kedua: 1 x 14 complete pack of 3D Crest Whitening Advanced Vivid (worth RM125)

Kategori Ketiga: 3 x 7 trial pack of 3D Crest Whitening Professional Effect (worth RM75) + Tony Moly Lip Tint (Worth RM18)


Tarikh tutup: Harini!! (10-07-2012)

Jadi apa tunggu lagi? Mari join. 

Paling i aim adalah 3D Crest Whitening, nak putih kan gigi. So nanti senyuman ku bertambah menawan di atas pelamin ku. Hehe.

2 comments:

Shakina Farhan said...

Tq azreen sbb join contest kina..all the best ya!

A Z R E E N said...

Thanks Kina :)