The Fans

Friday, July 20, 2012

Selamat Menyambut Ramadhan 2012M/ 1433H

Salam, semua B2b/ readers. Esok dah start berpuasa kan? Malam ni pon dah start terawih pon. Moga Ramadhan tahun ini lebih baik dari tahun2 lepas. 

Jadi, di kesempatan ini (Ceewah, ayat!) i dengan rasa rendah diri ingin memohon maaf kalau i pernah tersakitkan hati siapa readers yang i kenal atau tak kenal dengan penulisan i. Moga kita sama2 mendapat keberkatan Ramadhan tahun ini dengan paling maximum. All the best!
Sekali lagi, selamat menyambut Ramadhan Al- Mubarak. And nak re-post status yang i post kat B2b:
Korang,selamat berpuasa buat kali terakhir sbg anak dara kepada cik2 and selamat berpuasa buat kali pertama bersama suami kpd puan2. Salam ramadhan sume!

2 comments:

ciksusu said...

salam ramadhan azreen ;)

A Z R E E N said...

Salam Ramadhan @ciksusu.