The Fans

Thursday, July 12, 2012

Wedding Progress: Inspirasi Baju Nikah

Sebelum ni, i memang pernah cerita pasal perihal baju nikah i. Flashback: Sini & Sini. So harini i nak cerita pasal inspirasi baju nikah i lah. As per i pernah bagtau jugak, baju tu i tempah macam awal gila, which is bulan 3 2012. Now, i rasa macam sedikit menyesal sebab tempah awal gila. Nanti baju i tu dah tak berapa nak "IN" lah sebab trend lama sikit kan. Hehe. Tapi, actually i bukan lah yang jenis ikut trend sangat, asal lawa pada mata i, i jalan je.

Tapi when it comes to my wedding, i macam terkilan lah pulak. Dah2, benda dah jadi kan. Tak payah nak terkilan sangat. Cuma i harap, baju i nanti secantik impian i. Amin. Meh, layang gambar2 inspirasi baju i. Nanti kita tengok hasil nya time nikah i nanti ye?










Gambar obviously from google. And dah lama i simpan, tak ingat link asal. Maafkan saya ye tuan gambar. Ada juga i ambil dari baju kawan2.

4 comments:

mrs gold said...

mesti cantik ni..tapi kalau mcm ana rafali tu masih ok lagi..baru lagi tu..x ketinggalan kot:)

A Z R E E N said...

@Mrs. Gold: Harap2 cantik la. Cuak gila kot tunggu siap :)

Nn said...

cantik 'gila'!

A Z R E E N said...

@Nm I'allah, thanks dear.