The Fans

Friday, July 13, 2012

2nd GA by Sazalina

OMG! Sazalina buat GA lagi? 2 GA dalam masa3 bulan kot? And since i ni pencinta craft, haruslah join jugak kan. Kalau dapat, boleh la pakai untuk DIY apa2 yang sesuai utk majlis nanti. Macam guest book ke, door gift ke. Harap2 Azreen ada rezeki untuk GA ni. Amin. Here's the link to the GA.


Dah la hadiah2 menarik gila. Sumpah menarik tak tipu. Tengok ni.  
1. 20 pcs of 12" x 12" patterned paper
2. 30 pcs of 6" x 6" patterned paper
3. Various length of flower ribbons
4. Various length and size of ribbons (satin, grosgrain etc)
5. Die cut aplhabates
6. Paper embosser
7. sequins and beads
8. Contemporary Cardmaking book

Btw, GA ni ended at 31 July 2012.Ya Allah, berikan lah Azreen rezeki untuk menang GA ni. Amin. 

4 comments:

anaztasias nora aira said...

gud luck dear !!! rajin join !! nanti nora punya nak wat gak join ye hehe coming soon :)

A Z R E E N said...

ok, i memang rajin nak join kalau GA yang simple2 mcm ni and hadiah best. hehe. cepat2, u buat contest i join.

Hazwani Harun said...

Singgah dri segmen yg sama n dah follow =)

A Z R E E N said...

Hai @Hazwani Harun. Thanks.