The Fans

Monday, July 16, 2012

Search Keyword

Suka betul bila tak ada kerja, check keyword dekat status. Nanti macam2 kita boleh tengok. Ha, cantohnya macam kat atas tuuuuuu.

1) Mesin Jahit
- Ni mesti sebab my wish listbirthday present yang i dapat tu kan?

2) Tempahan sticker kahwin transparent/ sticker kereta custom made/ tempahan customised birthday tag dan sticker
- Haaa, yang ni memang datang kat tempat yang betul ni. Memang i ada promote kan housemate i punya bussiness, dia ada buat macam2 jenis sticker. Sila ke sini, Mell Stick.
Call Mellstick di talian 0174243574
Email: mellstick@yahoo.com

3) Cerita Hantu Bintulu.
-Haaa?? Tak tahu. Tak pernah cerita hantu kat sini. I pergi Bintulu pernah la.

4) Cerita Engagement/ Pelamin Hijau Lembut
- Yang ni memang la ada banyak, sejak2 jadi B2b ni. Hehe.

5) Baju Kahwin Scha material apa
- Seingat nya, tak pernah cerita pasal Scha pon. Maybe bersangkutan dengan cerita pasal kahwin2 ni lah kot.

6) Buat Kek Keju Tanpa Bakar
- Resepi ni pernah di update di blog dulu. Tapi sampai sekarang, tak pernah try pon. Hewhewhew.

7) azreen @yahoo.com.my, or @gmail.com, or @hotmail.
- Yang ni paling menakutkan sekali. Ada stalker kah diri ini?

Macam2 hal lah kan.

No comments: