The Fans

Wednesday, July 18, 2012

Wedding Progress: Reception Theme Color

So, meh nak reveal apa color untuk reception belah i nanti. Tadaaaaa...






Source: Google.

Ahhh. Melt gila lah tengok warna ni, suka sangat2. Tapi kan, satu masalah ialah susah gila nak cari decoration warna navy blue. Kebanyakan nya ialah royal blue. So, belasah je lah. Lebih kurang jugak warna navy blue/ royal blue. And mula2 mama macam kurang suka sebab kata nya color masam. Mama prefer color yang lebih lembut & feminine macam pink, purple (dah buat untuk tunang) & red. Tapi kan, semua tu pada i dah biasa. Haha mengada. So i keras hati buat jugak.

So maybe later boleh tambah pink sikit or putih and green. Tengok lah outcome macam mana nanti. Harap2 menjadi lah & cantik ye.





Source: Google

Ada je makcik2 i cakap macam warna IKEA lah, warna tv3 lah. Haha. Ada aku kesah? Amboi, macam kerek sangat bunyi nya. Kesah sebenarnya. Hehe. Tapi kan, dah macam jatuh cinta sangat dah, so proceed je lah. Korang sume doakan lah nanti turn- out cantik ye. Amin.

I imagine macam banyak gila sunflower & daisy kuning. Mesti cantik gila. Harap2 my WP boleh laksanakan impian i. Amin. And for sure, i punya baju bukan warna blue & yellow. Tapi still no hint lagi nak pakai baju warna apa. Maybe pink (matilah Ammar reject awal2) or green (tapi green Ammar dah pilih untuk majlis bertandang), putih(nampak gemuuuuuukkk) atau tengoklah nanti. Hahah. Syok sendiri. All the best for me. Belum jumpa my WP untuk bincang2 lagi.

No comments: