The Fans

Tuesday, April 19, 2011

Plan A/ Plan B

Banyak nya benda yang di-plan dalam kepala ni. Macam- macam tau tak. Sampai rasa pening kepala. Dah la baru je pakai kereta. Aish. Eh, tak baik mengeluh. Itu semua rezeki tau. Ada tak siapa-siapa nak amek i kerja, gaji RM10k sebulan cukup lah? Lambatnya nak naik pangkat jadi Senior Engineer. Haha! jk!

Actually nak mintak pendapat kawan- kawan, tapi kalau tulis kat sini kantoi lah pulak kan. So terpaksa plan sendiri dalam kepala je lah. Nanti mesti end up semua benda tak jadi. Tapi kali ni harap semua berjalan lancar. Kalau tak boleh buat sendiri, tempah je lah. Kalau plan A tak jadi, plan B cukup lah.

Tengok lah macam mana nanti.

p/s: Banyak jugak cerita dah lama tapi still tak tulis lagi. Malas betul nak mengarang. Nak transfer gambar pon malas. Adeh la "-_-

No comments: