The Fans

Monday, April 25, 2011

Durian Buffet SS2, Petaling Jaya

Well i tak ingat bila kami pergi ni. Kalau tak silap i, dalam end of March kot. See, punya lah lama baru nak update :P I've told you i'm Busy (read:Lazy). Actually i selalu je malas nak transfer gambar into pc.

So here goes the story.
Where: Durian Buffet SS2, Petaling Jaya (near to Murni SS2).
Who: Me, the housemates (Ejat, Kak Zila, Kak Fiza) and Afzareen.
What happened: Makan durian sampai kenyang, seorang RM15. Sangat berbaloi untuk orang yang hantu durian macam kami. Tapi kalau u tak berapa nak suka durian, mungkin tak lah kan.

One of the best experience ever. Since i sangat lah suka makan durian kan. I rasa still ada, sebab now still dalam musim durian kan. Cuba lah pergi tengok. I pon ingat nak pergi sekali lagi lah this weekend. Harap ada lagi lah.

1. Afzareen budget artis.

2. Ejat the roomate.
3. Kak Zila & Kak Fiza.

4. SS2 Durian Station. Actually bukan makan kat sini. Makan kat stall lain, tapi terambil gambar dia :P

5. Gambar i tak ada :( Ada tangan sahaja jadilah.

6. Makan durian panas- panas then minum air kelapa. Terbaik!

7. Ni baru sikit yang kami makan. Banyakkkkkkk lagi durian.

8. Tengok kat dalam bakul sampah tu.

9. Dah kenyang jadi macam ni lah "-_-

Go and give a try. Cepat, sebelum musim durian habis!

No comments: