The Fans

Friday, April 1, 2011

Welcome to the world, my baby.

Hai awesome people. Please welcome to the world, my new baby: _________ (tak dapat fikir/ decide lagi nak bagi nama apa "-_-)

Gambar ni mama yang ambil masa nak pick- up my baby dekat Perodua.
Yes, it is a Pink (Dazzling Red) Limited Edition Myvi :) Bangga dengan diri sendiri. Ini je yang i mampu, tak mampu nak pakai kereta yang lagi mewah. Tapi, still bangga sebab pakai duit sendiri tanpa susahkan parents sikit pon. Tak sabar nak balik kg, bawak dia datang Shah Alam. Alhamdulillah, semua dah settle. Lahir few days before birthday mummy.

Nanti boleh celebrate birthday sama- sama dengan mummy kan? Hehe. Jumpa malam ni, sayang.

p/s: Any idea what to call her?

4 comments:

nur aimi said...

aah myvi pink smartnye... nak juga satu...

A Z R E E N said...

hehe. tq babe. balik msia cepat2 kumpul duit beli yg lagi hebat lah :P

adila13430 said...

congrats.. !!

A Z R E E N said...

tq adilah! :)