The Fans

Tuesday, April 26, 2011

Together means a lot of food!

Tengok tajuk, boleh agak tak apa yang i nak cerita? Sejak si dia duduk dekat ni asyek nak jumpa je. Itu lah masalah nya kan. And bila jumpa, wajib ada sesi makan- makan. And nak makan fast food je kan. Bila tengok gambar, baru lah perasan dah banyak mana ternak lemak. Itu tak kira yang makan- makan tak ambil gambar lagi kan.

Ni sebahagian gambar makanan lah kan. Domino's pizza, cinnamon bread, Chicken Wings Domino's, Carl's Jr, IKEA Meatballs, Daim Cake, Chicken Wings IKEA. Pergh, semua boleh buat naik at least 5 kgs macam tu je. Itu baru sikit. Tak termasuk etc etc yang tak dalam gambar. KFC lah, Big Apple lah, Noodle's Station, apa lagi? Aish "-_-

Jadi u all semua harus tahu, siapa yang telah melantak makanan di atas semua? See, muka nak senyum bahagia gembira je bila dapat makan banyak- banyak sedap- sedap. Thanks sayang layan je i nak makan apa semua :) Semua salah u kalau perut i dari jauh lagi dah nampak.

2 comments:

dR Hannah said...

more food, more hatred towards you. not freeeennn :(((

sedapnye weyh!!! nant i balek pls bawak makan sedap2 n banyak2 naik pink ladeh.

i wanna start dieting from now on so that i can belasah lots of food in malaysia, can i

A Z R E E N said...

Haha. Boleh sangat2. Nanti u singgah shah alam tau bila balik msia. i boleh bwk u mkn sedap2 naik baby P. :):):):):)

u tak payah nak diet sangat lah boleh x? benci u si kurus :P