The Fans

Friday, April 1, 2011

Welcome April (My Birthday)

Hai, Assalamualaikum semua :) Dah masuk bulan April dah harini. And esok 2hb April, which is my 2*th Birthday.
[Google image]

Gambar ni i jumpa kat google image tadi. Ingat nak color pakai paint ke, apa- apa lah, tapi macam busy sikit so tak sempat lain kali i upload versi yang telah diwarnakan pulak ye. Tapi tetap nak upload gambar ni sebab dia macam comel, cuma tak warna lagi je lah.

So esok birthday i kan? Teettttt! Esok akan celebrate birthday dengan all the family, kebetulan Pok U ada buat Majlis Sambut Menantu dekat kg kan? Sangat suka :) And malam ni akan sambut pukul 12.00 am dalam bus dengan adik tersayang.

Last year i sambut birthday tanpa orang tersayang dalam hati :( Tapi i sambut dengan super bff sayang selalu (CT & Ruby) and roomate (Aini).

But this year, alhamdulillah. Rezeki bertambah- tambah. I'll celebrating my birthday with all my kesayangan. Family (mama, papa, abang, adik), bigger family (cousins, aunts, uncles) and later with friends and of course my bf.

Tak sabar! Moga semua berjalan lancar. Tak tahu nak buat wish-list apa lagi dah untuk hadiah birthday. Faham- faham sendiri sudah lah :P