The Fans

Wednesday, August 3, 2011

Cerita Panas

[Click on the picture for better view]

Keywords lagi. Sejak dua menjak ni rajin pulak check keywords dekat blogger and buat entry kan. Memang review pasal J20i Hazel Sony Ericsson tu paling famous.

Macam mana cara membuat cream cake pon boleh sampai sini? Kesian. I rasa maybe pasal entry ni kot, Resepi Kek Keju Tanpa Bakar. I ni mana la pandai nak buat cream cake. Btw, cream cake tu macam mana? =P

And palinggg kelakar, keyword Cerita Panas. Maybe sebab tajuk blog ni Cerita Superstar, so harus lah cerita yang ada dekat blog ni semua panas kan? Heheh.

Ni pulak keywords yang i check dekat Nuffnang. Lebih bertepatan i rasa. Tengok la sendiri dekat bawah ni. Oh ye, Love Me Hate Me tu blog ni la. Cuma dulu- dulu i pakai nama tu. Bila ada konflik sikit, i tukar kan pada Cerita Superstar ni.

Semalam ada check Nunffnang, tiba- tiba tengok ada earning RM5 ++. Terkejut i. First time tengok. I jarang check Nuffnag sebab dekat office kena blocked and macam tak ada harapan je nak dapat earning. Sekali bila check, ada la pulak kan. Terkejut i nokkk!


Terima kasih semua readers :):) Sayang semua readers/ follower walau pon tak la sampai macam Cik Epal tu, sebulan dapat RM5k ++. I ni cuma RM5 ++. Itu pon berapa tahun ntah.

2 comments:

QuiNn ZhOuRa said...

hehe.. okey le tu. ak ni, singgit je pun.. =.="

A Z R E E N said...

Bila la nak dapat beringgit- ringgit khenn? "-_-