The Fans

Thursday, August 25, 2011

Pengumuman

Just nak bagitau dunia yang i akan cuti selama seminggu ye. Starting from 27/09/2011 sampai la ke 4/08/2011. 5 hb baru start kerja semula gitteeww. Jangan jeles la. Maklum la, i kan kerja dengan company bumiputera, haruslah cuti raya lama- lama kan? Lebih kurang dah macam cuti sekolah la. I tak ada ambil extra cuti ke apa, sebab dah cuti lama and i nak save annual leave jugak, tinggal berapa hari je lagi ni ha. And cuti yang panjang ni pon dia potong 1 annual leave kita semua. Sila redha +_+




Fairuz Hana
Kepada Fairuz Hana, sila bertabah menjaga Amshar dengan jayanya. *Tiba- tiba*




Cerita Lain

Malam ni nak pergi uptown Shah Alam nak cari tudung raya beberapa helai. Lepas tu malam esok nak pergi IKEA dengan adik cari barang rumah sikit. And lusa (sabtu) pagi terus gerak balik Paka lepas sahur, dengan adik jugak. Moga semua nya selamat. Hati dah kat kampung ni, tinggal jasad je dekat bandar.

No comments: