The Fans

Tuesday, August 16, 2011

Nuzul Quran & 16 Ramadhan dah?

Esok cuti Nuzul Quran. Was planning to go to cari baju raya and also to IKEA to buy stuff for hari raya. Tapi macam baik i siapkan jahit manik kan? Ada lagi 2 helai baju kurung yang both pon dah halfway i jahit. Malam ni kena pulun betul- betul lah. Harap nya masuk kerja hari Khamis dah siap jahit & boleh dapat payment.

So maybe kena tangguh dulu pergi IKEA. Nanti bincang dengan adik la, maybe she can teman me before balik kampung for raya. Tapi semangat nak pergi cari baju raya. Duit pulak makin menipis, kena saving banyak ni. Macam- macam hal lah.

Tak sabar nak raya. Macam budak- budak kan? Harini dah 16 Ramadhan. Rasa cepat je masa berlalu. Rasa kejap sangat dah nak habis dah Ramadhan.