The Fans

Saturday, October 31, 2009

Vacation

Tiba- tiba i rasa nak pergi berjalan. Berjalan atau melancong ke mana- mana tempat yg seronok. Spt mahu ke Genting, atau ke pantai juga sudah memadai. Seronok nya kalau ada org mahu bawa i bersiar- siar kan? Pergi PD mandi pantai naik banana ride pon seronok. Waterfall i tak mahu sbb dah bosan. Mahu beach juga. Atau Sunway Lagoon pon seronok kan.

Last night he promised me to bawa i pergi Melaka. All of the sudden. Tengah borak- borak, tiba- tiba dia ckp "Nanti i bwk u pergi Melaka ye. Kita jln- jln kat sana." And i pon terkejut la. Tiba- tiba sahaja. Tak ada kaitan langsung dgn topik yg sedang diutarakan. And dia mmg pernah janji nak bwk i pergi mandi kolam air panas dekat Melaka. I tak tahu kat mana. Errr.. Melaka ada kolam air panas ke?

Tp itu plan utk after final exam. Paper akhir i adalah pd 20hb Nov, and i terus kena bergegas ke KL sbb pakcik i punya wedding is on 22th. So sempat ke?

Maybe boleh pergi 5th or 6th Nov, after paper PE sbb next paper after tu adalah on 11th. Yaaayyy!!!!

-Azreen-

No comments: