The Fans

Friday, October 30, 2009

Explain.

Td i pergi study kt library dgn Ruby. Sbb mcm dah tak ada mood nak study kat rmh kan. Plus panas je malam ni.

And to my surprise, after 30 minutes i kat situ, he comes to the library. I know that he's not studying there. So that's why i go to the library. And i siap ckp kat Ruby, jgn pk yg i dah pakat dgn dia nak dtg study sini ok. Ini adalah secara tak sengaja. Plus time i kua tu, i tak ada pon ckp kat dia nak pergi mana- mana.

Adakah ini suratan atau kebetulan?

-Azreen-

No comments: