The Fans

Saturday, October 24, 2009

Mesra Perdana FKEE

Actually program adalah dianjurkan utk semua warga FKEE. Bertujuan utk merapatkan sillaturahim antara PA dan anak- anak PA. Khas utk student FKEE shj.

Secara ringkas nya, kumpulan i telah menang tempat ke 5 drpd 23 groups. Hebat juga kan? Semua org pon dpt hamper sebenar nya utk prog ni. Tp x bes la, hadiah saguhati je kan utk tempat ke 23-10. And kami telah dpt 3 biji hamper sbg pemenang tempat ke-5. 1 besar dan 2 kecil.

Tapi prog ni mmg best la, sbb treasure hunt dia ok la. Walupon mcm boring sket. Tp still ok. Sbb bersama kwn- kwn semua. And mmg paling tak sangka dpt num 5. Agak hebat juga kami, even dah final year. Haha. Tahniah semua.

Yang penting, kerjasama.

-Azreen-

No comments: