The Fans

Tuesday, October 13, 2009

A lot.

A lot to updates. I dah banyak miss banyak part utk di update since internet kat rmh i buat hal. So sekarang dah dpt, tp tak tahu nak menulis apa. Banyak sngt.

Last week went to Pn. Zaza's open house. Almost semua BET dtg. Sngt happening. Then open house atau lebih tepat lagi jamuan raya utk student BEE. Tapi kami tak pakai baju raya pon. It was held at Am's place. Happening juga. Sbb kami buat pot luck style. Masing- masing dtg bawa makanan masak sendiri. Best ok. Then konvoi 10 buah kereta pergi Labis, rmh Pae. Pon best juga. I rasa raya thn ni la plg banyak i berjalan utk raya. Bes gila ok. Mcm malas je nak upload pic dekat sini. Sbb semua pon letak kat fb aje. Hehe.

Ok, later bila mood dah ok. I update banyak- banyak lg.

p/s: About H***y. Kami dah makin rapat, which is very good for me :))))))))))

-Azreen-

No comments: