The Fans

Wednesday, October 14, 2009

Presentation PSM 1

Esk i ada final presentation utk PSM 1. I hope everything will going well. I dah rasa cukup prepare kot. Yela, project sendiri kan. Tak kan la i tak tahu pasal project i. So i pasti yakin. I harap kedua- dua panel esk adalah bermood baik, gembira dan ceria. Dah la turn i present agak ke belakang. Harap time tu panel masih lagi bersemangat mendengar, dan bukan berfikir nak balik makan, mengantuk ke apa. Aish. Slide dah siap, Alhamdulillah. Cuma perlu tukar font color je sb sv i ckp macam tak nampak je.

Td time pergi jumpa sv, boleh pulak dia tanya- tanya i pasal Terengganu sbb dia nak pergi conference next week dekat Kuantan. So alang- alang dah sampai sana, nak pergi Trg la. Siap tanya tempat murah nak beli batik la, apa la. Haha. Sakan borak td. I rasa dah semakin boleh get along dgn sv i. Sangat la suka perasaan tu bila sv u yg mcm serius je mula- mula dgn u dah boleh borak gelak sama- sama kan?

Dah nak dekat final exam. Sekejap je rasa sem ni. Next sem dah final sem. Risau la pulak. Apa- apa pon, tlg doakan i ye semua. Amiin.

-Azreen-